Cadeautip!

Geef uw familielid, vriend of vriendin een cadeaubon voor een heerlijke massage. Leuk als cadeau op een verjaardag, of zomaar.

Stoelmassage als origineel geschenk of beloning

Stoelmassage is een uniek, ontspannend en origineel geschenk aan uw relaties en medewerkers. U kunt Stoelmassage bij mij inschakelen voor het verzorgen van stoelmassage bij uw relaties. Het geschenk kan aangekondigd en overhandigd worden in de vorm van een fraaie geschenkbon. Deze is als cadeaubon te verkrijgen. Voor meer informatie bel naar 06-45736388

 Stoelmassage op een evenement

De stoelmassage is bij uitstek geschikt voor op evenementen en een publiekstrekker op beurzen. Stoelmassage is een belevenis, die mensen nog lang zullen herinneren.

Bedrijfsfeest of bedrijfsjubileum

Stoelmassage is een eenvoudige, maar zeer gewaardeerde manier om van deze dag een bijzondere en feestelijke dag te maken.

Beurzen

Stoelmassage als publiekstrekker. De stoelmassage trekt de aandacht en zal zorgen voor extra bedrijvigheid rondom uw stand. De masseur kan desgewenst de bezoekers actief benaderen en kan eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Het spreekt voor zich dat wij de dresscode van uw bedrijf aannemen.

Congressen

Onderbreek een intensief congres en verras de deelnemers met een verfrissende en verkwikkende massage.

Vergader- / brainstormdag

Stoelmassage is uitermate geschikt voor een onderbreking in het vergaderprogramma. De deelnemer ontspant lichamelijk en geestelijk en voelt zich na de massage weer fit, helder, verbeterde concentratie, vol inspiratie en energiek.

Teambuildingdag

Tijdens een teambuildingdag is een stoelmassage een welkome onderbreking voor de medewerker om weer even tot zichzelf te komen en weer met hernieuwde energie over te gaan tot het programma van die dag.

Gezondheidsdagen

Steeds meer bedrijven, gemeenten en instellingen verzorgen voor hun medewerkers gezondheidsdagen of - weken. Bij het aanbod van allerlei diensten die verband houden met de gezondheid van de medewerkers mag een stoelmassage niet ontbreken.

 

Voor meer informatie over stoelmassage op locatie of voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met massagepraktijk van den Hombergh, telefonisch op 06-45736388 of per e-mail info@massagepraktijkvandenhombergh.nl


Relatiegeschenk
Verras uw relatie(s) met stoelmassage als geschenk. Een aantal mogelijkheden:

  • Als waardering van een goede samenwerking.
  • Felicitatie met behaald resultaat.
  • De introductie van een nieuw product.
  • Bij een opening van een nieuw filiaal.
  • Stoelmassage als Kerst- / Eindejaarsgeschenk.

Uw relatie zal u dankbaar zijn voor dit geschenk!

Geschenk aan uw medewerkers

Verras uw medewerkers met stoelmassage als geschenk. Een aantal mogelijkheden:

  • Stoelmassage als blijk van waardering aan het team voor hun inzet en prestaties. De medewerkers zullen dit gebaar zeer waarderen, wat de motivatie en productiviteit en sfeer binnen de organisatie weer ten goed komt.
  • Stoelmassage als geschenk op secretaressedag. Een secretaresse neemt u het gehele jaar werk uit handen, waardoor u optimaal kunt blijven functioneren. Ze is de onmisbare duizendpoot, die uw organisatie in goede banen leidt en daarnaast een onmisbare schakel is tussen externe relaties en interne medewerkers. Toon uw gemeende waardering en schenk de secretaresse binnen uw bedrijf of de secretaresse van uw relatie een origineel cadeau voor secretaressedag.
  • Stoelmassage als Kerst- of Eindejaarsgeschenk. U kunt een geschenkbon in het Kerstpakket laten opnemen voor uw medewerkers. Of u laat massagepraktijk van den Hombergh in de periode rond Kerst en Oud & Nieuw stoelmassages op uw kantoor verzorgen voor uw medewerkers. Het ultieme Kerstgeschenk! Uw medewerkers kunnen ontspannen de feestdagen in.

Andere redenen voor het laten verzorgen van een stoelmassage voor uw medewerkers: na een verhuizing - na een reorganisatie - bij het opleveren van een project - bij het binnenhalen van een nieuwe opdracht - lange vergaderingen - na dat tijdrovende project - na het behalen van de deadline - op 5 december.

Uw medewerker zal u dankbaar zijn voor dit geschenk!